Lång tid har gått

Nu var det väldigt länge sen jag uppdaterade här och massor har hänt. Får se om det blir ett monsterinlägg av det här. :) Kan ju börja med sista veckan i Stockholm, jag klarade den stora läskiga tentan som var avgörande för min examen, och jag tog sjuksköterskeexamen den 9/6 :) Det var en helt gräsligt varm dag, säkert 30 grader, och vi hade mörkblå långklänningar i dubbelt ulltyg, och så var jag ju gravid i vecka 27 också. Men ingen svimmade och hela klassen tog sin examen! :)



Uppe på balustraden i Blå hallen :)

Dagen efter var en lika varm dag och dags för flytt till norrland, jag var bekymrad hela dagen över att sakerna inte skulle få plats, men älskling och pappa lyckades tillslut få in allt i lastbilen, det var MYCKET saker! Och nästan allt höll transporten på 70 mil, mina blommor var det enda som gick sönder lite, och det kanske man kan leva med. Väl uppe i Umeå fick vi massa hjälp med att bära upp allt så det gick väldigt fort och smidigt. Och nu 2½ vecka senare börjar vi faktiskt komma till rätta med det mesta, men har väl en åtta kartonger kvar att packa upp, vilket jag tänkte göra i helgen när jag är ledig.





Jag har nu även jobbat i snart tre veckor på det nya jobbet, och det känns faktiskt väldigt bra. Börjar komma in i alla rutiner, men det är ju mycket som skiljer sig från hur det är i Stockholm, och har jag fått lära mig fem nya datasystem t.ex. Så det har inte varit superlätta första veckor, men nu är inskolningen klar och det har funkar jättebra det allra mesta, och det finns massa kunnigt folk som jobbar där som man kan fråga om hjälp med saker, så det ska nog bli en bra sommar. Trots att man börjar känna att man är stor och otymplig och helst skulle vilja haft ett sommarlov innan bebisen kommer så måste man ju ha pengar också, och framför allt lite sjuksköterskeerfarenhet. Just ja SJUKSKÖTERSKA, helt sjukt att säga faktikst, får skärpa mig varje gång jag ska svara i telefon så jag säger rätt :)

Skötväska

Vi funderade på att bara ha en vanlig väska som skötväska, dels för att det är så dyrt och dels för att vi itne hittat någon som vi direkt fastnat för. Men så hittade jag denna från Willvin till halva priset, 550:- ist för 1095:- så slog jag till. Kändes som att en ny vanlig väska skulle kunna gå för den pengen också och nu har man en som går att fästa på vagnen, och så ingick det skötunderlägg och flaskhållare. Hoppas den funkar bra ihop med vagnen :)

Traderaberoende

Haha jag har blivit som besatt i tradera, är inne och kollar såfort jag är vid datorn. Börjar bli en dyr hobby nu, och lilla grodan i magen har nu MASSOR med kläder :D Men men, man kan väl aldrig ha för mycket egentligen, blir det inte använt kan man ge bort i present eller spara till grodan får syskon. :) Johan tycker dock att jag är lite smått galen, eftersom vi sa när jag var nygravid att vi skulle vänta med att köpa det mesta tills efter bebisen har kommit. Men, det lyckades jag ju inte så bra med. Typ ALLT är införskaffat. Det enda vi inte har som vi tror att vi vill ha är ett skötbord och bärsele, men det kanske får vänta tills vi ser vad vi har för behov :)

Här kommer ett litet smakprov på vad jag traderat:
Skulle grodan visa sig vara en tjej (vilket ingen verkar tro) så kommer den dock inte ha några rosa kläder.. men det kan man ju leva med :D

RSS 2.0